Informatie en tarieven:

​Tarieven Familie shoot: De fotoshoot kost € 75,00 euro t/m 10 personen en € 100,00 euro vanaf 11 personen en meer totaal inclusief naar mijn inzicht en bewerkingen. Ik maak speciaal foto's voor grotere groepen ,,,,Families of vriend(innen) weekenden dat zijn momenten wat al lang van te voren geregeld is of een vaste datum in een jaar is afgesproken dan is ook iedereen bij elkaar en heeft men tijd voor elkaar. Iedereen heeft het altijd(druk druk druk druk).Er is een vaste prijs of  je met 10,, 15 ,,20 ,,of 40 personen bent .Het spreekt voor zich dat hoe meer personen ook de foto's meer afwisselend zijn.Hiermee wil ik zeggen dat hoe meer personen, de foto's verdeeld worden.Ik kan van te voren niet zeggen hoeveel het aantal foto's is je moet het zo zien een schilder heeft ook soms meer werk aan een schilderij. Hoe ga ik te werk, ik begin eerst met alle personen dus een totale groepsfoto dan ga ik per gezin of  alleen met (klein)kinderen te werk men kan alle combinaties aandragen wat je maar wilt. Ik heb ook atributen bij zoals kleding (Brabantse )klederdracht waarom alleen in Volendam?

​Dan is er ook de mogelijkheid om een fotoboekje te maken ik heb al vele boekjes gemaakt en mijn ervaring is ,en het meeste succesvol een klein boekje van het kruidvat dat kan zo meegenomen worden in een handtas en daar wordt vaker ingekeken dan in een groot boek.zo heeft iedereen de foto's al afgedrukt voor de prijs hoef je het niet te laten voor het fotoboekje maken vraag ik  50,00 euro.Ongeacht het aantal boekjes je kan zoveel boekjes bestellen als je wilt de kosten van het boekje zijn wat ze op dat moment bij het kruidvat kosten,is rond 7,95 per stuk.Je geeft het adres op van een kruidvat bij jullie in de buurt en dan kan je ze daar op gaan halen.'De foto's worden zorgvuldig nagekeken en op een stickje gezet of via W transfer doorgestuurd.zodat je de foto's ook nog digitaal hebt. Gelieve contant  te betalen bij de fotoshoot. Zijn er vragen bel me gerust 0636260619

​Gr Mariet

 

 

Kleertjes en kadootjes

kun je je hele leven geven,

maar een newborn fotoshoot,

kun je maar één keer beleven.

 

De newborn shoot op locatie  is  € 100,=

Inclusief alle bewerkingen.

Autokosten zijn € 0,20 per kilometer. 

De shoot duurt ongeveer 2  tot 3 uur. We nemen er de tijd voor en een voeding tussendoor kan altijd.

De kamer moet wel lekker warm zijn, ik heb een kacheltje bij me, mocht dit nodig zijn.

Ik breng voldoende spullen mee als ook achtergronden, zodat we wat variatie hebben.

Er worden voldoende foto's gemaakt, zodat er een ruime keuze is.

Dan ga ik een selectie maken en de mooiste foto's uitzoeken.

Daar ben ik een paar uurtjes mee bezig.

 

De 10 mooiste foto's bewerk ik.

De andere foto's krijgen jullie ook,er kunnen ook foto's tussen zitten,die jullie meer aanspreken.Meestal zijn het ongeveer 50 foto's. Meer of minder? is bij ieder baby anders.Een babyshoot maak je maar 1 keer.En daarom krijgen jullie alle foto's.

 

Je krijgt de 10 bewerkte in kleur en zwart-wit.

Ik werk niet met een watermerk zodat ook Oma en Opa er van kunnen genieten.

Alleen op facebook met watermerk.

 

 

Bij de shoot wordt er afgerekend.

Je krijgt de foto's via de mail-of W-transfer zodat je de foto's zelf op een USBstick of cd kunt zetten.

Of al direct op een stick alles in overleg.

 

Een andere optie is om een fotoboek te laten maken. Daarin bewerk ik eerst de foto's en maak een fotoboek van minimaal 26 pagina's. De kosten daarvan zijn € 50,= met eventueel een gedichtje en tekst erbij. De keuze van je boek bepaal je zelf. Verzendkosten zijn voor de opdrachtgever.

Dan heb je wel de mooiste foto's afgedrukt in een boek en mijn ervaring is, een fotoboek zie je liggen en pak je eerder.

Wil je een boek bestellen en wil je meer exemplaren dan is ieder extra boek € 10,= en de kosten van het boek.

 

 

Portretfotografie:Shoot:is € 50.=

De shoot duurt minimaal  1 uur.

Dan ga ik een selectie maken, en de mooiste foto's uitzoeken.

Je krijgt minimaal 10 foto's in kleur en zwart- wit.

Hiervoor vraag ik € 25,=

Bij de shoot wordt er afgerekend.

Je krijgt de foto's via de mail doorgestuurd.

Of in overleg op een stickje.

Algemene voorwaarden: Ik gebruik de foto's van de shoot voor mijn website en facebook,hiermee kan ik mijn werk laten zien.Natuurlijk in overleg.